MemoComplex pre bystrý mozog

MemoComplex pre bystrý mozog

3 minúty čítanie 3097

Nedokážete sa sústrediť? Uvítali by ste, keby ste si toho dokázali zapamätať viac? Potom určite čítajte ďalej – predstavíme si produkt MemoComplex na podporu kognitívnych funkcií mozgu.

Mozog má schopnosť byť stále aktívny, len je potrebné nenechať ho zlenivieť

Mysleli ste si, že od určitého veku sa skrátka musíte zmieriť s tým, že vaša pamäť sa bude už len zhoršovať? To však vôbec nie je pravda, je to len mýtus zaužívaný medzi ľuďmi. V skutočnosti neexistuje chvíľa, kedy by mozog prestal pracovať. Po celý život si uchováva schopnosť vytvárať nové nervové spojenia, ktoré jednoducho povedané udržujú jeho kapacitu. 

K tomu, aby sa tieto nervové spojenia tvorili, potrebuje podnety. Je len na nás, koľko mu ich dáme. Našťastie ale máme kopec možností:

  • Nikdy sa neprestávajte učiť– čítajte, lúštite krížovky, počítajte slovné úlohy alebo sa učte slovíčka z cudzieho jazyka.
  • Venujte sa ručným prácam, tie stimulujú mozog opäť trochu iným spôsobom. Môžete vyšívať, tvoriť z dreva či lepiť papierové modely. 
  • Robte viac vecí naraz, pre mozog je to intenzívnejšia stimulácia. Skúste sa sústrediť na varenie a zároveň na reláciu v rádiu alebo napríklad predčítajte nahlas. 

Dajte mozgu príležitosť sa predviesť a nakŕmte ho živinami

Ako vytvárať pre mozog podnety na prácu už vieme. S tým ide ruka v ruke dobrá výživa mozgu. V prvom rade potrebuje množstvo kyslíka a vody, takže chodievajte čo najčastejšie na čerstvý vzduch a poctivo dodržiavajte pitný režim. Čo ďalšie mozog potrebuje?

Omega-3 mastné kyseliny, ktoré sa podieľajú na jeho vývoji a podporujú nervovú sústavu a jód na podporu kognitívnych funkcií mozgu.

Vitamíny skupiny B ja udržanie psychickej pohody 

Všetky tieto látky nájdete v našom obľúbenom produkte MemoComplex. Zloženie sme vybrali tak, aby podporilo mozog a nervovú sústavu hneď v niekoľkých smeroch. Navyše ide o živiny, ktoré mnohým ľuďom chýbajú – kvôli nízkej konzumácii rýb totiž trpia Slováci nedostatkom omega-3 i jódu. 

Vyskúšajte vzorku MemoComplexu zdarma – kliknete sem.

Pre koho sa MemoComplex hodí?

Tento výživový doplnok na podporu funkcie mozgu je ideálne pre každého, kto má pocit, že by si v tomto ohľade mohol polepšiť. Jednak sú to študenti, ktorí zamestnávajú mozog na 100 %. Túto námahu potrebujú kompenzovať zvýšeným prísunom živín.

MemoComplex ocenia aj ľudia v strednom veku a seniori. Čím náročnejšie máme zamestnanie alebo čím sme starší, tým sa nároky nášho mozgu zvyšujú. Funguje tu priama úmera – čím viac svoj mozog podporíme živinami, tým bystrejší bude. Výsledky tiež na sebe viac ucítime. 

Zaujal vás MemoComplex? Alebo viete o niekom, komu by sa hodil? Určite by ste mali vyskúšať mesačné balenie na skúšku zdarma. Na jeho objednanie kliknete na tento odkaz. Vzorka je skutočne zdarma, platí sa iba poštovné

 

MemoComplex

MemoComplex Mesačné balenie

Prémiový doplnok stravy so starostlivo vybranými ingredienciami, navrhnutý na podporu mozgu a kognitívnych funkcií. Obsiahnutá kyselina DHA podporuje zdravú funkciu mozgu a vitamíny B1 a B12 napomáhajú k zníženiu únavy a vyčerpania.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa