OmegaMarine PREMIUM

OmegaMarine PREMIUM

2 minúty čítanie 1579

Milí zákazníci, pokiaľ ste boli pravidelnými užívateľmi produktu OmegaMarine Forte+, potom už viete, že sa nám podarilo vylepšiť zloženie. Je tu nová OmegaMarine PREMIUM s extra panenským olejom z lososa. Prečítajte si o tejto zmene viac:

Nové, lepšie zloženie a naviac jeden unikát

Výživovými doplnkami s omega-3 sa zaoberáme už druhé desaťročie. Za tú dobu sme sa dobre zorientovali v oblasti kvality rybieho tuku, a preto mohla prebehnúť aj zmena zloženia produktu OmegaMarine Forte+. V novom zložení je viac extra panenského lososového oleja. A ten je skutočne prvotriedny!

Od ulovenia ryby až do konca spracovávania rybieho tuku uplynie iba 75 minút, a tak sme získali najčerstvejší olej z lososa na svete. Vďaka patentovanému procesu si uchováva maximum účinných látok a perfektnú vstrebateľnosť v našom organizme. 

Tento nový výživový doplnok dostal meno OmegaMarine PREMIUM. Kvôli lososovému oleju má správny pomer omega-3 kyselín EPA, DHA a DPA a tak maximálne podporí ako mozog a nervovú sústavu, tak aj srdce a zrak. To je jeho výhoda oproti iným výrobkom. 

Myslíte si, že máte dostatok omega-3?

Nenasýtených mastných kyselín omega-3 radíme medzi zdravé tuky, ktoré musíme prijímať v strave. Naše telo si ich totiž samo nevyrába. Sú ale potrebné pre celkové zdravie.

Podľa výpočtu by sme mali týždenne skonzumovať 2-3 porcie rýb. To je množstvo , ktoré zabezpečí dostatočný prísun omega-3 do nášho organizmu a mimo to pokryje i príjem vitamínu D pre podporu imunity. Ak Vás zaujíma, či máte dostatok omega-3 kyslín, tak sa zamerajte na to, koľko rýb či rybieho tuku pravidelne konzumujete. 

Omega-3 ľahko doplníte s OmegaMarine PREMIUM. Zaujíma vás viac informácií? Navštívte tento web.

Ponúkame možnosť vyskúšať vzorky zadarmo

Máme veľkú radosť, že sa nám podarilo priniesť na trh najčerstvejší rybí olej na svete v špičkovej kvalite. Ako inak to osláviť, ako malým darčekom?

Každý si teraz môže objednať mesačné balenie OmegaMarine PREMIUM zadarmo, len za poštovné a balné. Z objednávky nevyplývajú žiadne ďalšie záväzky a je jednorazová. Stačí kliknúť na tento odkaz a vyplniť formulár s adresou. 

Napíšte nám do komentára, ako ste boli s OmegaMarine PREMIUM spokojní. Tešíme sa na správy!

 

OmegaMarine PREMIUM

OmegaMarine PREMIUM Mesačné balenie

Vysoko kvalitný doplnok stravy s omega-3. Základom je najčerstvejší olej SALfresh získavaný z lososov žijúcich v priezračných vodách nórskych fjordov, ktorý je bežne v doplnkoch inak nedostupný. Nová receptúra doplnená o vitamín D na podporu imunitného systému.

Vaše komentáre

Emília Cebulova

Prosím OmegaMarene Prenimium nový zadarmo vyskúšať ďakujem

Ivana Faškova

Odporúčam,mám objednaný,užívam každý deň.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa