Svetový týždeň kostí a kĺbov sa blíži. Čo to môže znamenať pre vás?

Svetový týždeň kostí a kĺbov sa blíži. Čo to môže znamenať pre vás?

2 minúty čítanie 1165
Autor: Lenka Zajíčková

V októbri začína celosvetová akcia, ktorá pomáha tak pacientom s ochorením pohybového aparátu, ako sa aj snaží prinášať prevenciu. Svetový týždeň kostí a kĺbov je teda obdobím, z ktorého môže ťažiť úplne každý. Viete ako?

OSN a Svetová zdravotnícka organizácia spojili sily

Týždeň, počas ktorého sa šíri povedomie o zdraví pohybového aparátu o niečo viac než inokedy, je tu každý rok. Počas neho však prebieha aj pár konkrétnych dní, ktoré sú zamerané na jednu tému. Je to napr. Svetový deň zdravia chrbtice, Svetový deň úrazov, alebo sú to dni orientované na určité ochorenie. My sme sa rozhodli venovať sa pohybovému aparátu celú jeseň. A viete prečo? 

Niektoré telesné problémy sa týkajú úzkej skupiny ľudí, lenže pohybový aparát sa skôr či neskôr opotrebuje každému z nás. A preto vznikla iniciatíva Svetový týždeň kostí a kĺbov – aby sa k čo najviac ľuďom dostali užitočné informácie, ktoré im na niečo budú. 

TIP: na konci článku sa dozviete, ako je možné vyskúšať natívny kolagén zadarmo.

Čo všetko teda môžete absolvovať a kde sa inšpirovať?

  1. Jednotlivé zdravotnícke zariadenia usporadúvajú vlastné akcie a osvetové a preventívne programy. Hľadajte preto napr. v nemocnici blízko svojho bydliska.
  2. Odborníci plánujú mnoho prednášok, nielen v školách a nielen pre svojich kolegov. Ak sa chcete vzdelávať, prihláste sa na nejaký seminár. Pre lekárov sú spravidla platené, pre verejnosť sú však zadarmo.
  3. Je to ideálna príležitosť navštíviť preventívne vyšetrenie hustoty kostí. To síce nie je bežne zadarmo, ale u mnohých ľudí je plne hradené poisťovňou, alebo sa naň prispieva v rámci klientskych benefitov. Prvým krokom je oslovenie praktického lekára. 
  4. A ak pre svoj pohybový aparát chcete niečo urobiť, ale vôbec netušíte, kde začať, prečítajte si napríklad naše staršie články, kde sa dozviete, z čoho sa skladá pohybový aparát, ako sa oň starať, ktoré športy sú vhodnejšie než iné a mnoho ďalších tipov. 

Čo pre vás chystá NaturaMed?

My budeme sa budeme točiť okolo zdravia pohybového aparátu nasledujúce mesiace. Hlavným cieľom je poskytnúť nielen stálym zákazníkom Movisan zadarmo. To je naša najnovšia výživa pre kĺby s natívnym kolagénom. Okrem toho pripravujeme vzdelávacie články o ľudskom tele, kde sa dozviete, z čoho sa skladajú kĺby, aké minerály potrebujú kosti, alebo prečo je dôležité posilňovať svaly aj v starobe. 

Chýbať nebude súťaž o balíček našich produktov a zľavové akcie pre tých, ktorí zrovna nevyhrajú. 

A ako teda vyskúšať Movisan zadarmo?

Rozhodli sme sa ponúknuť všetkým vzorku kĺbovej výživy Movisan Kolagen II zadarmo. Balenie pokryje celú mesačnú dávku a okrem poštovného sa vôbec nič ďalšie neplatí, ani z objednávky nevyplývajú iné záväzky. 


Movisan Kolagen II obsahuje hlavne natívny kolagén 2. typu, ktorý je pre naše telo najprirodzenejšou formou. V každom prípade teraz máte ideálnu príležitosť vyskúšať natívny kolagén zadarmo. 


Zdroj:

https://gmusc.com/

https://archiv.szu.cz/publikace/mezinarodni-den-osteoporozy


Movisan Kolagen II

Movisan Kolagen II Mesačné balenie

Výživový doplnok pre zdravé kĺby a chrupavky obsahujúce látky, ktoré dodajú pohybovému aparátu všetko, čo potrebuje. Obsahuje unikátny natívny kolagén typu II z morských zdrojov značky CalGo, ktorý vyniká väčšou vstrebateľnosťou v tele.

Pridať komentár

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa