Vitamín K2 Complex pre zdravé srdce a kvalitné kosti

Vitamín K2 Complex pre zdravé srdce a kvalitné kosti

3 minúty čítanie 1625

Čo je potrebné podporovať počas zimného obdobia? Napríklad kosti a cievy. Nie vždy na ne myslíme, preto sme sa rozhodli upozorniť na ich kondíciu a zároveň vám umožniť vyskúšať bezplatný produkt mesiaca. S chuťou do toho!

Mnohí ani netušia, že vitamín K2 existuje

Ako ste na tom vy? Pravdou je, že v škole nás o ňom veľa neučili.

Vitamín K radíme medzi vitamíny rozpustné v tukoch. Na rozdiel od vitamínov rozpustných vo vode sa v tele uchovávajú dlhší čas. Aj tak však nemôžeme hovoriť o dlhodobých zásobách. Ako už zaradenie vitamínu K napovedá, oplatí sa ho konzumovať s trochou tuku počas jedla. Výsledkom bude lepšia absorpcia, a tým aj lepšia využiteľnosť.

Vitamín K má tri dôležité úlohy: 

  • zabezpečiť správnu hemokoaguláciu - zrážanie krvi,
  • pomáha ukladať vápnik z krvi do kostí,
  • dbá o dobrý stav srdca.

Zaujímavosť: Vitamín K2 sa výborne dopĺňa s vitamínom D. Bez nich by nemohol prebiehať dôležitý proces ukladania vápnika do kostnej hmoty.

Na čo je vitamín K2 Complex dobrý?

Predovšetkým pomáha telu pri hospodárení s vápnikom. Ten sa z potravy postupne vstrebáva do krvi. Veľkú úlohu tu zohráva jeho správna hladina. Nemalo by ho byť málo, ale ani príliš veľa. V takom prípade sa môže ukladať v stenách ciev. Vitamín K2 spoločne s vitamínom D pomáhajú zabrániť tomu, aby tam zostal a ukladal sa v kostiach. 

S pribúdajúcim vekom je čoraz dôležitejšie myslieť na príjem vápnika, aby sme si v kostiach zabezpečili jeho dostatok. Požiadavky organizmu sa totiž zvyšujú. A vy tomu môžete pomôcť práve vitamínom K2. Vyskúšajte si ho na mesiac zadarmo!

Pre koho je určený Vitamín K2 Complex?

Odporúča sa dospelým, ktorí chcú podporiť zdravie svojho srdca a zároveň dbajú o pevnosť svojich kostí. Vitamínu K2 je v strave všeobecne nedostatok. Jeho bohatým zdrojom sú fermentované sójové bôby. Ale kto ich kedy jedol, však? 

Vitamín K2 sa jednoducho oplatí dopĺňať. Najmä, keď nám stačí jediný výživový doplnok, v ktorom môžeme získať aj toľko potrebný vitamín D. Vyskúšajte ho! 

Na užívanie vitamínu K by si mali dávať pozor len ľudia, ktorí užívajú lieky na riedenie krvi. V takom prípade sa poraďte so svojím lekárom.

Ako si objednať vitamín K2 Complex zadarmo? 

Kliknutím na tento odkaz jednoducho vytvoríte objednávku. Mesačné balenie produktu je bezplatné, platí sa len poštovné a balné. Objednávka je nezáväzná – chceme našim zákazníkom ponúknuť možnosť vyskúšať si výrobok pred zakúpením celého balenia. 

 

Vitamín K2 Complex

Vitamín K2 Complex Mesačné balenie

Vitamín K2, často označovaný ako supervitamín, má zdokumentovaný účinok na zaistenie normálnej zrážanlivosti krvi a podieľa sa aj na optimálnom stave kostí. V bežnej strave sa vitamín K2 takmer nenachádza, je preto dobré ho dopĺňať v kapsuliach.

Vaše komentáre

Mária Jendruchová

Mám záujem o vitamín K2 Complex mesačné balenie zdarma.

Mária

Chcem si objednať vitamín K2

Peter Turan

CHcem vyskusat.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa