Zdravé kĺby v každom veku

Zdravé kĺby v každom veku

2 minúty čítanie 1493

Všetkým nám je známe, že s pribúdajúcim vekom už nebudeme skákať cez kaluže tak svižne, ako keď sme mali dvadsať. Poďme si však povedať, prečo je dôležité sa o svoje kĺby starať čo najskôr, nie až keď sa sami ozvú.

Začnite, kým je ešte čas

To, že nás momentálne nič netrápi ani nebolí, neznamená, že sa to v najbližšom čase nemôže zmeniť. Kĺby nesužujú len seniorov a staršie ročníky, ale aj dospievajúcich, ktorým sa vplyvom rastu nemusí dostávať dostatok kĺbovej výživy. Pokiaľ sme obdobím rastu prešli bezbolestne, ďalší zlom prichádza okolo tridsiateho roku života.

Kostné bunky v tomto období začínajú odumierať omnoho rýchlejšie. Najdramatickejší pokles kostnej hmoty vôbec ale môžeme zaznamenať v období menopazy. Nech sa už nachádzame v ktoromkoľvek z týchto životných období, je len na nás, ako sa k svojmu telu zachováme a aký účinný doplnok na ochranu našich kĺbov zvolíme.

FlexiMed, overený pomocník

Doplnok stravy FlexiMed od spoločnosti NaturaMed sa radí medzi najkvalitnejšie preparáty, ktoré na našom trhu nájdete. Má preukázaný pozitívny účinok na kĺbové chrupavky a spojivové tkanivá. Až 92 % jeho používateľov ho užíva kvôli kolenám, 89 % kvôli chrbtu a 68 % kvôli krížom. 

FlexiMed osabhuje špeciálnu formu kolagénu typu II obohateného o vitamín C, ktorý prispieva k normálnej tvorbe kĺbovej chrupavky a spojivových tkanív.

Práve chrupavka pôsobí ako tlmič kĺbov a vytvára hladký povrch, vďaka ktorému môžu naše kĺby fungovať väčšinu nášmu života hladko a bez trenia. 

Unikátna receptúra

Na rozdiel od bežných zdrojov vápnika obsahuje FlexiMed vápnik štruktúrou identický s tým ľudským. Vďaka unikátnej nórskej receptúre je extrahovaný z kostí severských lososov a má preukázateľne vyššiu vstrebateľnosť. Nezabudnite, že dostatok vápnika je nevyhnutný nielen pre zdravé kosti a kĺby.

Vápnik je totiž aj kľúčom k správnemu fungovaniu tráviacich enzýmov, zdravej zrážanlivosti krvi a znižuje aj mieru únavy. Pravidelným užívaním výživového doplnku FlexiMed svojmu telu dávate omnoho viac, ako sa vôbec môže zdať. 

 

FlexiMed

FlexiMed

Poskytuje špičkovú starostlivosť kĺbovým chrupavkám a kostiam. Obsahuje kvalitné suroviny ako glukozamín, kolagén a vápnik z morských zdrojov získavaný patentovanou metódou.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?