ŽenŠen Energy+ vás povzbudí lepšie než káva!

ŽenŠen Energy+ vás povzbudí lepšie než káva!

2 minúty čítanie 1671

Všetci sme po zime tak trochu bez života. Či už ide o jarnú únavu alebo skôr o vyčerpanie z práce, vždy sa s tým dá niečo robiť. Prečítajte si, ako vám môže pomôcť ženšen – je to omnoho lepší „nakopávač“ než káva!

Povzbudenie bez kofeínu

Nedokážete si svoj deň predstaviť bez kávy, pretože by ste inak nemohli fungovať? Potom by sa vám naozaj mohol zapáčiť ŽenŠen Energy+. Na rozdiel od kávy neobsahuje kofeín a nemá nepríjemné vedľajšie účinky, ako je napríklad podráždenie žalúdka. Pocit však navodzuje podobný: prebudí všetky zmysly, zatočí s únavou a udrží vás v bdelosti po celý deň. Ženšen sa užíva dlhodobo, a tak sa jeho účinky postupne stávajú trvalými. 

Čo vieme o ženšene?

Táto bylina je nesmierne obľúbená v Ázii, kde sa tiež pestuje. Doma v kvetináči by to bolo viac než zložité – pravý ženšen Panax Ginseng C. A. Meyer potrebuje rásť minimálne 5 rokov za optimálnych podmienok, aby bol dostatočne účinný. Koreň ženšenu používame vo forme prášku v kapsulách, aby sa čo najefektívnejšie vstrebal. 

Ženšen obsahuje okrem iného aj draslík, vápnik, vitamíny a antioxidanty. Kto vyskúša pravý ženšen, už ho nikdy nevymení!

Pre koho sa ŽenŠen Energy+ hodí? 

Ideálny je pre mužov aj ženy, či už sú v produktívnom alebo pokročilom veku. Naši zákazníci najčastejšie chvália jeho energizujúce účinky na psychiku. Sú menej unavení, lepšie zvládajú stres a cítia sa lepšie aj po fyzickej stránke. 

Veľkou výhodou je, že ide o prírodný produkt. Ženšen je známy tisíce rokov, a tak je isté, že pomáha a že ide o veľmi dobre preskúmanú rastlinu. Istota je skrátka istota.

Vyskúšajte ženšen zdarma!

Ako každý mesiac, aj teraz ponúkame Vám, našim milým zákazníkom, vyskúšať ŽenŠen Energy+ na mesiac zdarma. Stačí, keď kliknete sem. Jednoducho si objednáte mesačné balenie a zaplatíte iba za poštovné. Bez ďalších záväzkov. 

Kliknite sem a vyskúšajte ženšen zdarma!

 

ŽenŠen Energy+

ŽenŠen Energy+ Mesačné balenie

Spojenie 5 000 rokov čínskej histórie využívania koreňa ženšenu s najmodernejšou technológiou. Jedinečný produkt obsahujúci pravý Panax ginseng C. A Meyer, podporí Vaše celkové duševné zdravie a pomôže Vám udržať dostatok energie na každodenné činnosti.

Vaše komentáre

Zdenek Hudec

Chcem vyskusat

Pridať komentár

Sdílet
On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa