Zlé počasie neexistuje – praktické tipy, ako zhodiť pár kíl aj v priebehu zimy

Zlé počasie neexistuje – praktické tipy, ako zhodiť pár kíl aj v priebehu zimy

2 minúty čítanie 2121

Považujete zimné mesiace za obdobie, ktoré trávite hlavne na gauči? Tak teraz vás z tepla domova vytiahneme! Hýbať by sme sa mali celý rok a vedzte, že keď sa správne oblečiete, krásne sa zahrejete aj v snehovej fujavici. Bonusom bude štíhlejšia postava a dobrý pocit!

Nezabudnite používať svoje telo - váhu si tak udržíte úplne prirodzene

Mnohých trápia po vianočných sviatkoch kilá navyše a pocit nemotornosti. My odporúčame predovšetkým nenásilné zaradenie pohybu do bežného života. Čo tak nepoužívať mestskú hromadnú dopravu, alebo so susedmi založiť klub priateľov piatkových prechádzok? 

Človek, ktorému je posilňovňa proti srsti pravdepodobne v chudnutí nedosiahne úspech. Nútiť sa do nejakého športu totiž nie je dlhodobo udržateľné. Preto je dôležité, aby bol pohyb aj niečím, čo nám neotravuje život. Často pomôže, keď si vonkajšie aktivity spestríte. 

Naše tipy na spríjemnenie aktivít vonku: 

  • Vrstvite oblečenie: skvelá je termo-bielizeň, stredná vrstva, ktorá zahreje a vrchná vrstva, ktorá ochráni pred vetrom. Rozhodne nezabudnite na čiapku a rukavice, ktoré zvýšia tepelný komfort. 
  • Zlanárte priateľov, aby sa k vám pridali na pravidelné prechádzky, výlety na bežkách alebo sánkovanie. Je dobré mať niekoho, kto vás vždy vytiahne z pohodlia gauča. 
  • Vyrobte si tabuľku, do ktorej budete zapisovať zdolané kilometre. Keď začnete hneď v januári, do jari hravo nachodíte 200 kilometrov! V tomto môžete súťažiť napríklad s manželkou alebo s kolegom. 

Podporte svoje športové úsilie chytrým pomocníkom

Spôsobov, ako sa viac hýbať aj uprostred zimy je veľa. Ruka v ruke s tým je aj to, čo jeme. Okrem skladby jedálnička je dobré zamerať sa aj na množstvo zjedenej potravy. Práve to nám pomôže dostať sa na vysnívanú váhu. Hovoríte si – tak dobre, ale ako si to zariadiť, aby ste sa cítili sýti aj napriek tomu, že zjete len polovičnú porciu? 

Veľmi dobre funguje vláknina z koreňa Glukomananu, ktorá v žalúdku naboptná a zaplní ho. Skvelé je, že táto vláknina je prírodná a naviac doplnená o chróm. Keď bojujete s chuťami na sladké, skúste doplniť práve tento prvok. Má schopnosť dokonale dostať pod kontrolu chute na sladké. 

Máte v pláne dostať sa znova do formy? Podeľte sa s nami o to, čo vám najviac pomáha zhadzovať prebytočné kilá v komentári!

ReduXin

ReduXin Špeciálna ponuka 1+1

Produkt založený na glukomanane, jedinej zložke schválenej zdravotnými inštitúciami pre účinné chudnutie. Glukomanan je vláknina, ktorá zaplní Váš žalúdok a zanechá tak menej miesta na jedlo. Ide o jedinú látku certifikovanú EÚ, ktorá preukázateľne redukuje telesnú váhu.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa