Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok? My sme sa snažili doplniť ju zdravím!

Vianočné obdobie nám prináša nielen radosť a očakávanie, ale aj príležitosť pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. Uvedomujeme si, že mnohí seniori trávia Vianoce sami a bez podpory svojich rodín. Preto sme sa tento rok rozhodli urobiť pre týchto osamelých seniorov niečo špeciálne.

Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok? My sme sa snažili doplniť ju zdravím!

Keď sa naša spoločnosť dozvedela o organizácii Koľko lásky o.z., ktorá sa snaží vniesť radosť do života seniorov počas vianočného obdobia, okamžite sme sa zapojili.

Organizácia Koľko Lásky o.z. vznikla vďaka iniciatíve Janky Galatovej, ktorá sa rozhodla, že vianočné darčeky by mali dostať tí seniori, ktorí ich od nikoho nečakajú. Spolu s ďalšími dobrovoľníkmi začala zbierať drobné predmety a vytvárať krásne darčekové krabice pre seniorov v domovoch dôchodcov. Ich úsilie v prvom roku zbierky prekonalo očakávania a tradícia sa rozrástla.

Spoločnosť NaturaMed sa rozhodla prispieť svojím dielom k tomuto úžasnému projektu. Darovali sme stovky vitamínov, ktoré nielen podporujú zdravie, ale prinášajú aj radosť a nádej do života týchto osamelých seniorov. Veríme, že každý malý krok môže mať veľký význam, a toto je naše malé gesto lásky k tým, ktorí sú na Vianoce sami.

Spoločnosť NaturaMed je hrdá na to, že môže pomáhať ľuďom v núdzi a vnášať svetlo do života seniorov v našej komunite. Veríme, že pomoc a starostlivosť sú kľúčom k šťastným Vianociam pre všetkých, a sme vďační za možnosť byť súčasťou tejto úžasnej iniciatívy.

Ďakujeme spoločnosti Koľko lásky o.z. za ich úžasnú prácu a všetkým, ktorí sa na tomto projekte podieľali. Spoločne sme mnohým seniorom spríjemnili Vianoce a urobili ich plnými nádeje.

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa