Naturamed Pharmaceuticals: Podpora slovenských futbalových legiend

Spoločnosť Naturamed Pharmaceuticals sa nedávno zapojila do jedinečného partnerstva, ktoré spája zdravie a športové dedičstvo. S cieľom podporiť a oceniť slovenské futbalové legendy, ktoré reprezentovali krajinu na medzinárodnej úrovni, spoločnosť Naturamed nedávno darovala výživové doplnky Klubu ligových kanonierov a Internacionálom SR.

Naturamed Pharmaceuticals: Podpora slovenských futbalových legiend

Toto nezvyčajné spojenectvo zahŕňa poskytovanie výživových doplnkov, ktoré môžu veteránom pomôcť udržať si zdravie a výkonnosť aj po skončení profesionálnej kariéry. Predpokladá sa, že tieto doplnky môžu zohrať kľúčovú úlohu pri udržiavaní kondície a vitality týchto futbalových ikon.


„Sme nadšení, že môžeme podporiť slovenské futbalové legendy a vyjadriť im uznanie za ich prínos nielen na ihrisku, ale aj mimo neho,“ povedala Alexandra Melicherová, PR špecialistka spoločnosti Naturamed Pharmaceuticals. „Veríme, že naše výživové doplnky môžu zohrať dôležitú úlohu pri udržiavaní ich zdravia a vitality.“



Tím Internacionáli SR, ktorý je zložený z bývalých profesionálnych futbalistov, vrátane legendárnych mien ako Ladislav Petráš, Peter Zelenský, Ladislav Jurkemik, František Kunzo, Ladislav Pecko, Vladimír Kinde, Martin Jakubko, Filip Hološko, Vladimír Janočko, Miroslav Karhan, Róbert Vittek, Marek Sapara, Dušan Galis a už aj Martin Škrtel, Marek Hamšík, Tomáš Medveď a ďalší prijali dar od Naturamed s veľkým uznaním. Títo hráči, ktorí počas svojej kariéry reprezentovali Slovensko na medzinárodnej scéne, teraz pokračujú vo svojej futbalovej vášni ako súčasť tímu Internacionálov.


„Sme vďační spoločnosti Naturamed za jej podporu a dôveru,“ povedal Tomáš Medveď, člen Výkonného výboru SFZ. „Veríme, že táto spolupráca bude mať pozitívny vplyv na naše zdravie a výkonnosť a pomôže nám pokračovať v našej činnosti futbalových legiend.“



Spoločnosť Naturamed Pharmaceuticals sa tak pridáva k spoločnostiam, ktoré podporujú dôležité hodnoty, ako sú zdravie, aktívny životný štýl a úcta k histórii a dedičstvu. Podpora slovenských futbalových legiend je jasným príkladom toho, ako sa súkromný sektor môže zapojiť do podpory spoločnosti a poskytnúť pomoc tam, kde je to najviac potrebné.


On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa