NaturaMed Pharmaceuticals: Ocenenie našej spoločenskej zodpovednosti a prínosu k udržateľnému rozvoju

NaturaMed Pharmaceuticals: Ocenenie našej spoločenskej zodpovednosti a prínosu k udržateľnému rozvoju

Zdroj: Deník



Pondelok 4. december 2023 bol pre nás v NaturaMed Pharmaceuticals významným dňom. V sále Zastupiteľstva Juhočeského kraja sme boli ocenení na vyhlásení štvrtého ročníka ocenenia „Cena hejtmana“ za spoločenskú zodpovednosť za rok 2022. Toto prestížne ocenenie je udeľované firmám a neziskovým organizáciám, ktoré majú pozitívny dopad na ekonomiku, spoločnosť a životné prostredie.

 

V kategórii „Malé organizácie s 50 a menej zamestnancami, ktorých hlavnou náplňou činnosti je podnikanie“ sme s hrdosťou získali druhé miesto. Toto ocenenie je potvrdením nášho záväzku k spoločenskej zodpovednosti a udržateľnému rozvoju.

 

V NaturaMed Pharmaceuticals sa zameriavame nielen na ekologické aspekty nášho podnikania, ale tiež na sociálnu a ekonomickú dimenziu. Naše úsilie v oblasti udržateľnosti, zodpovedného podnikania a ohľaduplnosti k zamestnancom a okoliu je v súlade s rastúcim trendom udržateľného a zodpovedného správania.

 

Sme hrdí na to, že naša práca v oblasti zdravotnej starostlivosti a prístup ku komunite a zamestnancom boli uznané. Ocenenie od juhočeského kraja je pre nás nielen potvrdením nášho neustáleho úsilia prispievať k zlepšeniu života v regióne, ale tiež inšpiráciou pre ďalšie organizácie.

 

Ako ocenená organizácia si uvedomujeme, že máme nielen zodpovednosť, ale aj príležitosť byť vzorom pre ďalšie podniky v oblasti spoločenskej zodpovednosti a udržateľného rozvoja. Náš úspech pri udeľovaní ocenenia „Cena hejtmana Jihočeského kraje“ za spoločenskú zodpovednosť za rok 2022 je jasným dôkazom nášho záväzku ku kvalite, znamenitosti a spoločensky zodpovednému správaniu.

 

Náš príbeh v NaturaMed Pharmaceuticals ukazuje, že aj malé organizácie môžu mať veľký dopad na svoje komunity a okolie. Sme inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú podnikať s ohľadom na ekonomické, sociálne a environmentálne aspekty. To, že sme boli ocenení, je pripomienkou významu spoločenskej zodpovednosti a jej rastúceho vplyvu na našu podnikovú kultúru a stratégiu.

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa