Pomáhame pomáhať Slovenskému združeniu GAMA

Slovenské združenie GAMA podporuje tých najzraniteľnejších t.j. dôchodcov a rodiny v núdzi. Predsedníčkou tejto organizácie je pani Jana Havlíková, ktorá nám takto odpovedala na otázku, prečo podporuje práve týchto ľudí.

Pomáhame pomáhať Slovenskému združeniu GAMA

„Posledné roky týchto ľudí vnímam o niečo viac. Svojich starých rodičov som si neužila, zomreli príliš skoro.

V dnešnej dobe starkí prežívajú veľmi ťažké časy. Často od nich počúvam, aká je samota zlá, hlavne v tomto období. Koľko útokov zažívajú v obchode od nás mladších, lebo si chcú nakúpiť lacnejšie potraviny. Nie aby ušetrili, ale pretože potrebujú prežiť, keďže niekedy po zaplatení bývania a nevyhnutných liekov im na stravu ostáva minimum. A tak doma radšej tichučko trpia, len aby neboli na obtiaž. A nejde len o materiálnu pomoc, potrebujú vedieť a cítiť aj to, že ešte pre nás potrební a vážime si, čo pre našu spoločnosť urobili.“

Tieto slová nás chytili za srdce, preto sme sa rozhodli pomáhať pravidelne aj my a to najmä našimi výživovými doplnkami, ktoré by si inak títo ľudia dovoliť nemohli. A čo je pre človeka viac, ako starať sa práve o svoje zdravie? Pomôcť však môže každý človek.

Organizácia podporuje okrem dôchodcov aj rodiny v núdzi, slobodné mamičky atď. Možno vám bude sympatické práve to, že organizácia podporuje týchto ľudí hlavne materiálne, a preto sa snaží zohnať rôznych sponzorov na dlhodobejšiu spoluprácu. To, s kým už organizácia pracuje, sa dozviete tu. Na stráne nájdete aj informácie o tom, ako môžete pomôcť aj vy!

 

 

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa