Chcete vyskúšať zadarmo novú generáciu omega-3?

Chcete vyskúšať zadarmo novú generáciu omega-3?

3 minúty čítanie 2540

OmegaMarine PREMIUM je nová generácia omega-3, ktorá je veľmi populárna. Mnoho ľudí si myslí, že omega-3 je len pre športovcov alebo ľudí s vážnymi zdravotnými problémami, ale to nie je pravda. Omega-3 môžu byť užitočné pre každého, kto chce zvýšiť svoj príjem zdravých tukov a udržať si svoje zdravie.

Prečo konzumovať omega-3?

Existuje množstvo rôznych spôsobov, ako získať omega-3, ale najlepší z nich je konzumovať ryby alebo kapsuly s omega-3. Ryby sú plné zdravých tukov, ktoré sú potrebné pre zdravie srdca, mozgu a očí. Okrem toho sú ryby bohaté na vitamín D, ktorý je dôležitý pre zdravé kosti, imunitu a zdravie celkovo.

4 z 5 Slovákov nemá dostatok omega-3. NaturaMed chce podporiť Vaše zdravie

Pokiaľ nie ste fanúšikom rýb alebo nie ste schopný ich pravidelne konzumovať, môžete si vybrať z množstva rôznych výživových doplnkov omega-3. NaturaMed prináša vysokokvalitný prémiový výživový doplnok omega-3 OmegaMarine PREMIUM za rozumnú cenu. Okrem prémiového produktu tiež NaturaMed ponúka jeho mesačné balenie zadarmo pre nových zákazníkov. Produkt OmegaMarine PREMIUM si tak môžu zákazníci najskôr vyskúšať bez záväzkov.

Na čo má omega-3 vplyv?

OmegaMarine PREMIUM obsahuje omega-3 a vitamín D so zdokumentovaným efektom na zdravie Vášho srdca, mozgu, očí a imunity. Chcete získať balenie nových omega-3 z nórskych lososov zadarmo? Teraz môžete! Volajte na 0800 44 45 46 alebo kliknite sem.

Omega-3 z Nórska

Nórsky losos je jedným z najbohatších zdrojov omega-3 mastných kyselín, ktoré sú pre naše telo veľmi dôležité. Sú to mastné kyseliny, ktoré naše telo neprodukuje samo, preto ich musíme získavať z jedla alebo práve z výživových doplnkov. Omega-3 mastné kyseliny sú dôležité pre zdravie srdca, podporu pamäte a učenia. NaturaMed získava pre svoj prémiový produkt OmegaMarine PREMIUM omega-3 z nórskych lososov.

Jednoduchá konzumácia želatínových kapsúl

Vďaka želatínovým kapsulám môžete ľahko dosiahnuť požadovanú dennú dávku omega-3 mastných kyselín bez toho, aby ste museli jesť lososa alebo iné ryby. Nórsky vysokokvalitný výživový doplnok PREMIUM obsahujúci najčerstvejšie omega-3 na svete sa veľmi jednoducho konzumuje vďaka tvaru a malej veľkosti kapsúl.

Zdvojená dávka lososového oleja

V prémiovom produkte OmegaMarine PREMIUM nájdete už zmienený najčerstvejší lososový olej na svete. K jeho spracovaniu dochádza do 75 minút od vylovenia ryby. Tento lososový olej naviac NaturaMed zdvojila v dávke jednej kapsuly a pritom zanechala rovnakú cenu tohto výnimočného produktu OmegaMarine PREMIUM.

Balenie omega-3 na vyskúšanie zadarmo a bez záväzkov

Nečakajte a získajte zadarmo a bez záväzkov balenie omega-3 z nórskych lososov iba za cenu poštovného a balného 1,95 € na telefónnom čísle 0800 44 45 46 alebo kliknutím sem. OmegaMarine PREMIUM bude doručené priamo do Vašej schránky.

OmegaMarine Forte+

OmegaMarine Forte+ mesačné balenie

Najpredávanejší výživový doplnok s omega-3 na slovenskom trhu, ktorý je vyrobený z nórskych lososov s vysoko koncentrovaným rybím olejom v špičkovej kvalite.

Vaše komentáre

Michaela

Dobrý deň mám záujem

Antónia Olexová

v minulom roku sme ich užívali.

Miroslav Lehocky

Chcem vzorku zdarma. Dik

Tibor Oláh

Chcem vyskúšať

Ľubica Žittnanova,

Mám záujem, ďakujem

Dana Dlhosova

Chcem vyskúšať vzorky za cenu poštovného

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?