CholestControl udrží váš cholesterol na uzde.

CholestControl udrží váš cholesterol na uzde.

2 minúty čítanie 1445

Uvažujete o výživovom doplnku pre optimálnu hladinu cholesterolu? Potom si nenechajte ujsť CholestControl v akcii na jeden mesiac zadarmo!

Aké výhody má CholestControl?

Tento výživový doplnok je určený na udržanie zdravej hladiny cholesterolu. Ako možno viete, rozpoznávame dva typy cholesterolu. Zatiaľ čo variant LDL je pre naše srdce škodlivý, HDL cholesterol mu pomáha. 

CholestControl bol vyvinutý tak, aby znižoval množstvo škodlivého cholesterolu a naopak podporil pôsobenie HDL cholesterolu. Docieli sa to vďaka tzv. fytosterolom – rastlinným látkam, ktoré v tráviacom ústrojenstve obmedzujú vstrebávanie LDL cholesterolu. 

Aké má CholestControl zloženie?

Okrem spomínaných fytosterolov sú to omega-3 nenasýtené mastné kyseliny. O nich je známe, že podporujú vývoj a činnosť srdca. Najmä kyselina EPA, ktorá na srdce a cievy pôsobí maximálne pozitívne. Zdrojom omega-3 je najmä rybí tuk.

CholestControl ďalej obsahuje vitamín B6, ktorý podporuje tvorbu červených krviniek. Okrem neho tu nájdete vitamín B1 a B3. 

Zloženie sme vybrali také, aby v najvyššej možnej miere pôsobilo na hladinu cholesterolu a zároveň podporilo srdce ako orgán. 

Problémy s cholesterolom má najmenej štvrtina populácie

Je to odraz modernej doby. Oproti minulosti oveľa viac sedíme a málo sa hýbeme. Doprajeme si tučnú stravu a vysoký vplyv má aj stres. Fajčíme a pijeme alkohol. Kto z nás môže povedať, že má vo všetkých týchto ohľadoch čisté svedomie? Vysoký cholesterol je skrátka civilizačný problém a veľmi podstatná je tu prevencia.

Je veľmi dôležité viesť zdravý životný štýl. Nejde o striktné pravidlá, ale o niečo, čo je pre nás dlhodobo udržateľné. Odľahčite svoj jedálny lístok a doprajte si veľa zeleniny, rýb a celozrnných produktov. Obmedzte tuky a soľ. Ako doplnok môžete vyskúšať CholestControl na mesiac zadarmo.

Nájdite si aktivitu, ktorá vás bude skutočne baviť. Šport nie je zábava pre každého, ale cesta do práce alebo na nákup peši namiesto autom sa rozhodne počíta. Telesný pohyb má na cholesterol zásadný vplyv! 

Pre koho je CholestControl vhodný a ako si ho objednať zadarmo? 

CholestControl odporúčame ľuďom, ktorí sa chcú starať o hladinu cholesterolu v krvi. Je to perfektná cesta, ako podporiť svoje úsilie v rámci úpravy životného štýlu. 

Je vynikajúci obzvlášť pre seniorov, ktorí majú problém s pravidelným pohybom. 

Objednajte si mesačné balenie výživového doplnku CholestControl len za poštovné a balné. Kliknite na tento odkaz a vyplňte objednávku.

Budeme radi, keď nám dáte spätnú väzbu, ako ste spokojní a ako vám CholestControl pomohol!

CholestControl

CholestControl Mesačné balenie

Moderný doplnok stravy vyrobený podľa nórskej receptúry. Jeho ingrediencie boli starostlivo vybrané, aby podporovali stabilnú hladinu cholesterolu v krvi. S cholesterolom má totiž podľa prieskumov problém 7 z 10 ľudí. Je prospešný pre zdravú funkciu srdca a cirkuláciu krvi.

Vaše komentáre

Mária Becvarova

Objednávam si balenie CholestControl na skúšku zadarmo, ďakujem Becvarova

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?