NaturaMed bol súčasťou charitatívneho behu Dobrý Tvrďák

Byť tvrďákom neznamená mať aj tvrdé srdce! Na bratislavskom prekážkovom behu Tvrďák sa aj tento rok pretekalo pre dobrú vec a my sme najlepších účastníkov patrične odmenili.

NaturaMed bol súčasťou charitatívneho behu Dobrý Tvrďák

Vďaka Nadácii Pontis mal aj tento ročník prekážkového behu Tvrďák charitatívny podtitul. Bežci boli ochotní vyváľať sa v blate, vybehnúť štrkový kopec či brodiť sa v studenej vode len preto, aby pomohli druhým. Tento rok Dobrí Tvrďáci prispeli na športové aktivity pre deti zo sociálne slabších rodín, ľudí s duševnými poruchami, vzdelávacie workshopy pre dievčatá so záujmom o IT technológie a inovatívnejšiu výučbu na školách.

Byt empatickí a myslieť na dobro druhých sa im vyplatilo. Najrýchlejšiemu bežcovi a bežkyni na trati sme venovali 250 eur a balíčky s našimi výživovými doplnkami. Víťazom Dobrého Tvrďáka za mužov sa stal Michal Miklošík, ktorý svoju výhru venoval občianskemu združeniu Aj Ty v IT. Zo ženských bežkýň aj tento rok zvíťazila Monika Juríková, ktorá vybehala 250 eur pre Ulitu. Víťazom cenu odovzdala naša ambasádorka, obľúbená herečka a takisto fanúšička aktívneho životného štýlu –   Zuzka Vačková.

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa