Veselý a zdravý Deň detí v bratislavskej ZOO

Tohtoročný Deň detí sme oslávili v bratislavskej ZOO a pre malých oslávencov sme pripravili niekoľko darčekov a prekvapení.

Veselý a zdravý Deň detí v bratislavskej ZOO

V nedeľu 4. júna bolo v bratislavskej zoologickej záhrade poriadne veselo. Oslavoval sa tu Deň detí a na malých návštevníkov tu čakal bohatý program plný hier, tanca a zábavy. Hoci bola nedeľa, malí nezbedníci sa aj čo-to priučili. Najmä to, prečo treba papať rybičky a čím sú také zdravé. Okrem toho si mohli zasúťažiť a tí najšikovnejší si odniesli zdravé balíčky spolu s pastelkami a fixkami. Rodičia dostali na vyskúšanie chutné rybičky s cennými omega-3 mastnými kyselinami v podobe mesačného balenia OmegaMarine Family.

Medzi deti zavítal aj maskot Rik spolu s kamarátom Nicolasom, s ktorým sa deti naučili rôzne zábavné tance. Nechýbal ani kúzelník z relácie Kúzlovanie a Mia s farbičkovým koncertom pre najmenších. Okrem toho deti mohli zažiť aj maľovanie na tvár, komentované kŕmenie zvierat či jazdu na poníkoch.

Aj keď nám počasie neprialo a akciu pokrstilo zopár dažďových kvapiek, deti si svoj deň užili do sýtosti. Prítomní rodičia zase ocenili, že sa program nezrušil a necestovali tak zbytočne. O to viac sa všetci zabávali a ako bonus si odniesli hodnotné darčeky od NaturaMed Pharmaceuticals.

 

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa