Všetci sadia stromy, NaturaMed rovno celý les!

V poslednom čase sa so sadením stromov doslova roztrhlo vrece. Nikdy to však nebolo potrebnejšie, ako v čase, kedy kôrovec požiera stromy v horách a zdá sa, že jeho večera ešte neskončila. K tomu treba prirátať to, že aj my ľudia potrebujeme stromy, napríklad na výrobu papiera. Je teda jasné, že musíme sadiť vo veľkom počte. Ale zatiaľ čo všetci sadia "len" stromy, spoločnosť NaturaMed sa rozhodla vysadiť celý les.

Všetci sadia stromy, NaturaMed rovno celý les!

 

Lesný závod Boubín - Lesy ČR

Samozrejme, takéto akcie nevznikajú samé od seba. Preto sa spoločnosť NaturaMed obrátila na Lesy ČR, pod záštitou ktorých chcela podujatie zorganizovať. Na mieste bolo pripravené nielen zázemie pre všetkých dobrovoľníkov, ktorými boli samotní zamestnanci NaturaMedu, ale aj ich rodinní príslušníci vrátane detí.

Predovšetkým pre nich Lesy ČR pripravili aj rôzne poznávacie súťaže. V neposlednom rade mali deti možnosť opiecť si na obed marshmallow na mieste, kde by si to inak sotva dopriali. 

 

Sadíme les

Presne tak sa nazýva akcia, ktorou chce spoločnosť NaturaMed prispieť k obnove lesa, teda k zalesňovaniu plochy. Tohtoročná bola úspešne ukončená, ale na budúci rok nás čakajú ďalšie. Na jar bude spoločnosť NaturaMed nielen vysádzať listnaté stromy, ale aj ošetrovať tie, ktoré už boli vysadené.

 

 

Kto je NaturaMed

Spoločnosť NaturaMed je lídrom v oblasti omega-3 kyselín na našom trhu. Jej produkty už vyskúšalo viac ako 2 300 000 zákazníkov v Českej republike aj na Slovensku. Výživové doplnky, ktoré spoločnosť ponúka na našom trhu, sa vyrábajú v Nórsku, kde dbajú predovšetkým na obnoviteľnosť zdrojov. Preto sa zamestnanci spoločnosti NaturaMed rozhodli byť uvedomelou a zodpovednou spoločnosťou aj v ďalšej oblasti, ktorá potrebuje pomoc. Sú to lesy a práve im sa chce NaturaMed naplno venovať.

 

 

Pridáte sa?

Ak chcete rozšíriť rady tých, ktorí na jar vysadia celý les, máte na to skvelú príležitosť. Odmenou vám bude zalesnená plocha, ktorú môžu prísť obdivovať vaše deti, vnúčatá a ich potomkovia.

Chcete sa o projekte dozvedieť včas? Sledujte Facebook alebo Instagram spoločnosti NaturaMed a buďte medzi prvými, ktorí priložia ruku k dielu. Boli sme tam tento rok a pocit z prvého zasadeného buka bol úžasný.

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa