Sponzorský dar pre nadáciu Kvapka Nádeje – o kvapku lepší svet pre deti

Spoločnosť Naturamed Pharmaceuticals sa rozhodla priložiť ruku k dielu a podporiť charitatívnu nadáciu Kvapku Nádeje, ktorá dlhodobo pomáha deťom s onkologickými a hematologickými ochoreniami. Prostredníctvom svojho sponzorského daru prispel Naturamed k zlepšeniu podmienok liečby tých najzraniteľnejších – detí, ktoré sa dennodenne stretávajú s náročnými výzvami.

Sponzorský dar pre nadáciu Kvapka Nádeje – o kvapku lepší svet pre deti

Pri príležitosti tejto podpory sa pán správca nadácie Ing. Michal Kaľavský a pani Alexandra Melicherová, PR špecialistka z Naturamed Pharmaceuticals, symbolicky spojili s nadáciou Kvapka Nádeje, aby odovzdali finančný príspevok, ktorý bude využitý na modernizáciu liečebných postupov a technológií. Spoločnosť za svoj dar získala prestížnu nálepku „O kvapku lepší Naturamed“, ktorá je poctou a pripomienkou toho, že aj malé skutky láskavosti môžu meniť svet.

„V našej spoločnosti veríme, že pomáhať tam, kde je to najviac potrebné, je našou morálnou povinnosťou. Spolupráca s Kvapkou Nádeje je pre nás nielen záväzkom, ale aj obrovskou cťou,“ povedala Alexandra Melicherová, ktorá organizuje túto spoluprácu a s nadšením sa zapojila do všetkých krokov smerujúcich k podpore nadácie.

Spoločnosť Naturamed preto pravidelne posiela svoje výživové doplnky a vitamíny do Národného ústavu detských chorôb v Bratislave. Výživové doplnky boli odovzdané aj vo Fakultnej Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici, vo Fakultnej nemocnici v Trnave a taktiež v Psychiatrickej nemocnici vo Veľkom Záluží. Nálepka „O kvapku lepší Naturamed“ sa stala symbolom tejto krásnej spolupráce, ktorá je pre obe strany obohacujúca a inšpirujúca.

Tento rok bude nadácia Kvapka Nádeje opäť vysielať už 15. ročník televízneho benefičného galavečera NOC NÁDEJÍ, ktorého cieľom je zvýšiť povedomie o problémoch detských pacientov a zároveň získať finančné prostriedky na ich liečbu. Spoločnosť Naturamed Pharmaceuticals, ako jeden z významných sponzorov, bude na tomto podujatí čestným hosťom.


Práve takýto druh spolupráce nám pripomína, že všetci môžeme byť „o kvapku lepšími“, a to nielen vo veľkých skutkoch, ale aj v každodenných rozhodnutiach. Spoločnosť Naturamed svojím príspevkom ukazuje, že cesta k lepšiemu svetu vedie cez úprimnú snahu a ochotu pomáhať tým, ktorí to potrebujú najviac. 

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa