Viac chuti do života? Menej únavy a stresu? Vyskúšajte ŽenŠen Energy+

Viac chuti do života? Menej únavy a stresu? Vyskúšajte ŽenŠen Energy+

2 minúty čítanie 2213

Mávate pocit, že by ste potrebovali snáď kanvu kávy, aby vás to postavilo na nohy? Potom si prečítajte, prečo by práve vám mohol pomôcť ženšen!

Povzbudí ako káva a nemá vplyv na tráviace problémy

Ženšen je rastlina, ktorá sa využíva tisíce rokov. Je teda dobre preverená a účinná. S čím si hravo poradí?

  • Pomáha znižovať mieru únavy a vyčerpanie,
  • je vynikajúci proti stresu,
  • pomáha uchovať si fyzickú i duševnú výkonnosť,
  • podporuje činnosť mozgu, pamäť a koncentráciu.

Ženšen vás skrátka nakopne do života. Ostatne, má mnoho prezývok a nie je náhodou, že jedna z nich je Životabudič

A prečo je lepší než káva? Jeho pôsobenie je dlhodobé, na rozdiel od šálky kávy, ktorej účinok vás prebudí na pár hodín. Potom je tu ešte jeden bonus: po ženšene sa neobjavujú problémy so zažívaním ani hnačka, ako po káve. 

Ženšen neobsahuje kofeín. Je preto ideálny pre osoby, ktoré sa mu z nejakého dôvodu vyhýbajú.

Čo ďalšie obsahuje ŽenŠen Energy+?

Sú to vitamíny skupiny B. Konkrétne vitamíny B3, B5, B6 a B12. Všeobecne o nich môžeme povedať, že podporujú náš nervový systém. Prispievajú k energetickému metabolizmu a rovnako, ako vitamín C, ich oceníme proti únave a vyčerpanosti.

Zaujímavou ingredienciou produktu ŽenŠen Energy+ je výťažok z čierneho korenia. Vo výživovom doplnku by ste ho možno nečakali. Čo tu teda robí? Čierne korenie je vynikajúcim, aj keď menej známym prostriedkom na povzbudenie nervovej sústavy. Ako sa tu všetko pekne navzájom doplňuje, že?

Neviete, či ŽenŠen Energy+ vyskúšať?

My ho úprimne odporúčame všetkým, ktorí sa čas od času cítia unavení. Pomôže po fyzickej i duševnej stránke. Ženšen sa pohodlne užíva v kapsulách a má dlhodobé pôsobenie. Nehodí sa len pre deti, tehotné a dojčiace ženy a pozor by si mali dať ľudia s vysokým krvným tlakom.

Mnoho našich zákazníkov si pochvaľuje možnosť vyskúšať mesačné balenie produktu zadarmo. Teraz máte príležitosť objednať si tiež ŽenŠen Energy+ len za poštovné a balné 49 Kč. Kliknite na tento odkaz a v pár jednoduchých krokoch vytvorte svoju nezáväznú objednávku. 

Objednať ŽenŠen Energy+ zadarmo. 

ŽenŠen Energy+

ŽenŠen Energy+ Mesačné balenie

Spojenie 5 000 rokov čínskej histórie využívania koreňa ženšenu s najmodernejšou technológiou. Jedinečný produkt obsahujúci pravý Panax ginseng C. A Meyer, podporí Vaše celkové duševné zdravie a pomôže Vám udržať dostatok energie na každodenné činnosti.

Vaše komentáre

Stefan Rusnak

ZenSen, vyskusat zdarma.

Pridať komentár

Sdílet

Mohlo by vás zaujímať

On-line poradňa
MUDr. Iveta Plšeková
MUDr. Iveta Plšeková
Obvodná lekárka v Petržalke

Chcete sa opýtať na naše doplnky stravy a ich užívanie, opýtajte sa v online poradni našich odborníkov z pohodlia domova.

On-line poradňa
image/svg+xml ?